Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

8 tot 15 september

20-27 okt

 • Preau comfort weken - Wellness en Yoga week
Datum: Door: Prijs cursus:
20-27 okt Diverse leraren € 395,00

De Préau Comfort weken

Preau Comfort Wellness en Yoga 20-27 okt.

Wat bieden de comfort weken?


De comfort weken kenmerken zich door extra luxe op verschillende gebieden. Bij aankomst wordt je ontvangen met een lekkere aperitief en amuse. Elke avond wordt er een viergangendiner geserveerd en zijn er geselecteerde, voornamelijk biologische, wijnen verkrijgbaar. Vooraf gaande aan de maaltijd is  wijnkenner Piet-Hein aanwezig om geïnteresseerden te informeren over passende wijnen bij de maaltijd van die avond. 

Wat je keuze voor verblijf ook is, een kamer in het landhuis, een luxe kamer met eigen badkamer, een hotelbed in een riddertent of een plekje op de camping, de handdoeken liggen klaar, ook de badhanddoeken die je kunt gebruiken voor de sauna en hot-tub. Gedurende de comfort weken kun je de hele week gratis gebruik maken van de sauna en de hot-tub. 

In de woonkamer van het landhuis brandt de open haard en in de avond brandt er een kampvuur op het achterterras. Op donderdagavond zal er live muziek te beluisteren zijn en voor de docenten is er de mogelijkheid om documentaires of films te laten zien in de avond die aansluiten bij een thema dat door hen verzorgd wordt. Om de exclusiviteit van deze weken te waarborgen is de groep gasten niet groter dan 20 personen.

Preau Comfort Wellness

Tijdens de Preau Comfort Welness week is er ruimte om je te verdiepen in het thema massage, yoga en gezonde voeding. Er zullen workshops massage en yoga aangeboden worden waarin een combinatie gezocht wordt tussen activiteit en ontspanning. In samenwerking met de kok van Preau, Rosa Ebbing en LaVieNaturelle zullen er workshops georganiseerd worden waarin u informatie kunt krijgen over de invloed van het gebruik van tuin- en keukenkruiden op je lichamelijke welbevinden. Om aan te sluiten bij het thema zullen er ook andere dranken te verkrijgen zijn zoals heerlijke gezonde smoothies en verse kruidentheeën . 

Daarnaast is er de mogelijkheid gedurende deze week gratis gebruik te maken van de sauna en hot-tub. Binnen deze comfort weken worden er voor de geïnteresseerde ook andere korte workshops aangeboden om kennis te maken met verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld een workshop natuurlijk omgaan met paarden, die gegeven wordt door Lois Ebbing. Een keer boogschieten of een workshop volgen bij LaVieNaturelle (of een wijnproeverij bijwonen, is dit passend bij een Welness week?). Deelname aan alle workshops is geincludeerd in de prijs voor de Preau Comfort Welness week.

Yoga, oefeningen voor lichaam en geest

Je leert deze week de (creatieve) bewegingsmogelijkheden van je lichaam verkennen, daarbij ruimte en vrijheid creërend, en je zult ervaren dat je letterlijk veel kanten op kunt met je lijf!


Een aantal steekwoorden die in de sessies tot leven komen; Evenwicht, balans, kracht, energie, concentratie, uitdaging, rust… Yoga geeft je eigenlijk te veel positieve dingen om op te noemen.


De sessies variëren qua inhoud en hebben een uiteenlopend karakter. Zo zullen de ochtendsessies meer actief, dynamisch en uitdagend zijn, om het lichaam wakker te maken en zo fit en fris door de dag te kunnen. 

In de namiddagsessies ligt meer nadruk op ontspanning en tot rust komen na een dag creatief bezig te zijn geweest, om weer even tot jezelf te komen, of ter verkoeling tijdens warme dagen, om daarna ontspannen aan te sluiten bij de avondmaaltijd. 


Vegetarisch koken

La Vie Naturelle

Natuurlijk omgaan met paarden

Boogschieten


Dagindeling

Ontbijt van 8.00 tot 10.00 uur
 • Yoga en Massage 9.45 tot 12.45 uur
 • Sauna en Hot-tub 10.30 tot 12.30 uur
 • woonkamer haard 10.30 tot 19.30 uur

Lunch van 13.00 tot 14.00 uur
 • LaVieNaturelle om en om Boogschieten van 14.00 tot 16.00 uur
 • Boogschieten om en om LaVieNaturelle van 17.00 tot 18.00 uur
 • Paardenwerk van 14.00 tot 16.00 uur
 • Vegetarisch koken van 16.00 tot 19.30 uur
 • Yoga en meditatie 16.15 tot 18.00 uur
 • Sauna en Hot-tub van 15.00 tot 18.00 uur
 • Apperatif met Piet Hein van 18.00 tot 19.30 uur

Diner van 19.30 tot 21.00 uur
 • Sauna en Hot-tub tot middernacht
 • Kampvuur tot middernacht
 • live muziek op donderdag
 • workshop gerelateerde documentaires op afspraak

 • De woensdag is vrij
 • Optioneel is een wijn excursie en / of een wandeling(en) met Mathieu

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Preau comfort weken - Wellness en Yoga week

20-27 okt


Man
Vrouw
Captcha Image