Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
18 tot 25 augustus Ada van Egdom en Miriam Stern € 295,00

Zingen zonder grenzen


Zingen vanuit je gevoel en vanuit je hart. Om zelf geraakt te worden en anderen te raken.


ook moeiteloos. Spelenderwijs leren we de liederen. Er is ruimte voor solozang en improvisatie, maar niks moet. 

Via deze link kun je een paar liederen beluisteren en zien of het repertoire je aanspreekt. Veel van wat we gaan zingen is ingezongen, zodat je vooraf vertrouwd kunt raken met de liederen als je dat fijn vindt. We zullen werken aan ondersteuning van de ademhaling en aan zangtechniek. Maar altijd in dienst van wat we zingen. We gaan ook een paar keer zingen in een nabijgelegen kerkje.

Aandacht om vrijer te kunnen zingen

Naast het zingen gaan we kijken hoe je zonder grenzen kunt zingen vanuit jezelf. Onder andere via ontspanningsoefeningen, meditaties, visualisaties en andere verrassende oefeningen ervaar je wat jou helpt om vrijuit je stem te laten klinken. Je ontdekt hoe je eventuele belemmeringen  kunt veranderen in wat jou ondersteunt om vrijer te kunnen zingen. We stemmen het programma onderling op elkaar af en op de groep.

L'Huy Préau 

Het landgoed Préau ligt midden in de prachtige natuur van de Morvan. Je wordt dagelijks culinair verwend en slaapt in een riddertent of een persoonlijk ingerichte kamer. Er is ook tijd om te zwemmen in het meer of dromerig voor je uit te kijken naar de paarden van Préau. Een boek te lezen onder een oude eik, of een wandeling te maken.

Programma

Er is een ochtend- en middagprogramma, waarbij voldoende vrije tijd wordt ingepland. De woensdagmiddag is vrij. De dagindeling ziet er ongeveer als volgt uit: 
  • 08.30 - 09.30 uur: ontbijt
  • 10.00 - 13.00 uur: cursus
  • 13.00 - 14.00 uur: lunch
  • 14.00 - 15.00 uur: vrij
  • 15.00 - 18.00 uur: cursus
  • 18.00 - 19.00 uur: vrij
  • 19.00 - 21.30 uur: dinerErvaringen van anderen bij workshops van Miriam
"Ik kreeg aanmoediging maar  zonder druk." "Verbaasd over de schoonheid die we als groep tot stand brachten ." "Zonder struggle in korte tijd samen heel mooi zingen, zalig!" "Nogmaals bedankt voor je heerlijke positieve energie. Je hebt mij fantastisch geholpen met zingen."

Prijs cursus: € 295,00. 
Je kunt je voor de cursus opgeven bij Ada via het contactformulier op www.echtom.nl. Je ontvangt dan van haar een factuur. 

Wees er snel bij! Er kunnen maximaal 16 mensen deelnemen.

 Via deze link kun je een paar liederen


Voor de accommodatie moet je je apart opgeven zie accommodatie.
Préau heeft een carpoolgroep op facebook en er is een prikbord voor lifters op de site van Préau.  Kijk daarvoor bij Route.
Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Zingen zonder Grenzen

18 tot 25 augustus


Man
Vrouw
Captcha Image