Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
18 tot 25 augustus Lois Ebbing € 240,00

Paardenweek voor kinderen


De paardenweek voor kinderen is een week vol met plezier en leuke activiteiten rondom het paard. Daarnaast volgen jullie lessen in grondwerk en paardengedrag. De leeftijdcatagorie is 7 t/m 16 jaar. Mocht uw kind jonger zijn dan graag even contact opnemen voor wat er mogelijk is.We gaan deze week aandacht besteden aan de verzorging en omgang met paarden, we gaan de paarden poetsen, wassen en invlechten. Daarnaast volgen jullie lessen in grondwerk en paardengedrag. Ook krijgen jullie lessen in mennen, voltige en natuurlijk ook het paardrijden zelf. Er worden lange buitenritten gepland, met een leuke picknick tussendoor! Als afsluiting houden we een verkleed en schildermiddag met de paarden!De paardenweek wordt begeleid door Lois Ebbing


Ondertussen is Lois eigenares van een mooie kudde van 5 ponys en paarden en heeft ze een kleine trainingstal. Van elk paard heeft ze iets mogen leren en zij hebben haar geholpen om te komen waar ze nu is. Werken vanuit gevoel en met plezier is iets wat zij graag door wil geven aan haar cursisten. Zie ook www.loisebbing.com


Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Paardenweek voor kinderen

18 tot 25 augustus


Man
Vrouw
Captcha Image