Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
18 tot 25 augustus Hanke Bootsma, Marie Bruins Slot en Saskia Schotanus € 350,00

LevensvragenEen hele zomerweek de ruimte en tijd voor levensvragen.
Voor die ene vraag, of voor allerlei vragen die je hebt.  
We gaan er op allerlei manieren naar kijken: spiritueel, mentaal, fysiek, praktisch, creatief enz.
Van er een poosje 'omheendraaien' in een - zelfgemaakt - labyrint 
tot, letterlijk, met pijl en boog haarfijn je doel bereiken. 
Welke antwoorden heeft je eigen wijsheid? Wat vertelt je lichaam jou? 
Hoe maak jij plannen en hoe krijg je jouw doelen helder? 
Laat je inspireren door de natuur, je eigen creativiteit, de aarde en de kosmos.

Hanke Bootsma verzorgt samen met Marie Bruins Slot en Saskia Schotanus een gevarieerde, inspirerende week. Marc van Disseldorp leert je boogschieten.   
We bieden werkvormen in de groep en 1 op 1, zoals reading en een coachcarrousel. 
In de coachcarroussel kan je met één van ons drieën naar een levensvraag kijken met behulp van een coachtechniek die je aanspreekt. Met massage en lichaamsgerichte oefeningen kan je  de verkregen inzichten nog voelbaarder maken.

De week ziet er ongeveer zo uit


We komen zaterdag 18 augustus aan en maken die avond alvast kennis met elkaar. Van zondag tot en met vrijdag hebben we les, zowel binnen als buiten. Op vier dagen 's morgens en 's middags en op twee dagen ben je de ochtend of de middag vrij. Als het helder is gaan we ook een avond sterren kijken. Op zaterdag 25 augustus vervolgen we ieder onze eigen weg.

Even voorstellen


  Hallo, ik ben Hanke Bootsma. In mijn dagelijkse leven heb ik het geluk dat ik de capaciteiten van mijn "hoofd èn hart" bewust kan gebruiken. In mijn werk als jurist staan denken en analyseren centraal. In mijn werk als coach en als docent bij het Centrum voor Leven en Intuïtie staan gevoel en intuïtie centraal. Zweverig? Eigenlijk is het zweverig als je vooral met je aandacht in je hoofd bent! Daarom is het prettig om éék je voeten op de grond te kunnen voelen en te luisteren naar wat je lichaam en je intuïtie je te vertellen hebben. Ik vind het prachtig om mensen uit te nodigen de antwoorden op hun vragen in zichzelf te vinden, in hun hoofd èn hun hart. L'Huy Préau is een unieke plek, die daarbij inspireert. Ik ga er nu voor het vierde jaar een cursus verzorgen en heb daar weer veel zin in. Achtergrondinformatie vind je op www.tvaltjetoe.nl.  

  Hallo, mijn naam is Saskia Schotanus. Ik ben geruime tijd werkzaam als coach en HR adviseur. Ik word blij als ik mensen zie groeien. Ik ervaar het als heel bijzonder om naast iemand te staan en te mogen ondersteunen in zijn-haar proces. Ik heb veel ervaring met coachen, healing en reading en opstellingen. Mensen omschrijven mij als een persoon die warmte en betrokkenheid uitstraalt. Dit wordt in het werken met collega's en coachees als erg prettig ervaren. 

  Marie Bruins Slot Marie Bruins Slot Ik ben intuïtief coach, trainer en masseur in het bedrijfsleven. Hartgedragen werken is voor mij een vanzelfsprekendheid. Doordat ik met energiewerk en met het lichaam werkt, weet ik in elke groep een stevige basis van veiligheid en helderheid neer te zetten. Ik heb al veel werknemers van bedrijven geholpen om hun leven en werk op een ontspannen en bezielde manier te kunnen doen.

Mijn kracht ligt erin dat ik de ander volledig kan zien voor wie hij of zij is waardoor oude overtuigingen kunnen worden losgelaten. Daarnaast voel ik aan wat het punt is waaraan te werken. Mijn stijl van trainen kenmerkt zich door zachtheid, lichtheid, humor, passie en verbinding. www.massenza.nl

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Levensvragen

18 tot 25 augustus


Man
Vrouw
Captcha Image