Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

Datum: Door: Prijs cursus:
11 tot 18 augustus Luc van Esch € 325,00

Van Intuïtie naar inzicht.  

Intuïtie, natuur en energie

Een inspirerende week vol plezier, energie, verbinding en inzichten. De wereld, de natuur, de ander…..alles om je heen is jouw spiegel.  Deze week leer je anders kijken naar de natuur en de mensen om je heen.


Intuïtie. Jij bent een helderziende, net als ik. In deze week leg ik uit, hoe je over een ander die je nog nooit gezien hebt, rake dingen kunt vertellen. Gewoon toegang tot je eigen bron van wijsheid want het is gemakkelijk en dichtbij. Een nuchtere, heldere en doortastende uitleg hoe het werkt en hoe je het zelf kunt toepassen. Je leert jouw intuïtie in te zetten om inzichten te krijgen over jezelf en de ander.


Natuur. We gaan zoveel mogelijk naar buiten deze week om te genieten van de prachtige natuur. Denk aan enkele wandelingen in de bossen van de Morvan en meditaties doen in de natuur. Wanneer je open en nieuwsgierig bent en jezelf volledig verbindt met de natuur is het je grootste spiegel. Wat voor inzichten haal je uit de natuur? Wat betekent het voor jou wanneer een dier je pad kruist?


Mindfulness. Bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te oordelen. Je bent met milde, nieuwsgierige, open en accepterende aandacht gewaar wat er is bij jezelf en in de ontmoetingen met de ander.


Qigong is een onderdeel van de Chinese medische wetenschap om lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. We gaan elke dag een uurtje bewegen bij voorkeur buiten. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en zijn herkenbaar aan de rustige ontspannen bewegingen. De oefeningen maken je bewuster van je eigen energie en onderhouden en herstellen de balans in het lichaam.

     

  
 

Praktische informatie

·         Locatie: Preau, Morvan te Frankrijk (7 uur rijden vanaf kerkdriel)
·         Kosten: € 325,- voor de training. Additioneel zijn de kosten voor verblijf. Afhankelijk van keuze accommodatie zijn deze tussen de € 400 (bij eigen tent) en € 740 (1p kamer + eigen sanitair), incl. alle overheerlijke maaltijden / koffie / thee
·         Trainer: Luc van Esch


Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Van Intuitie naar inzicht

11 tot 18 augustus


Man
Vrouw
Captcha Image