Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
11 tot 18 augustus Luc van Esch € 325,00

Van Intuïtie naar inzicht.  

Intuïtie, natuur en energie

Een inspirerende week waarin je je intuïtie verder ontwikkelt, vol plezier, energie, verbinding en inzichten. Bij alles wat we doen staan we stil en verwonderen we ons. We staan bewuster in contact met onszelf, de ander en met de natuur. De wereld, de natuur, de ander....alles om je heen is jouw spiegel waaruit de inzichten als vanzelf komen. Je leert anders kijken naar de natuur en de mensen om je heen.


Intuïtie. 

We hebben allemaal toegang tot een onbegrensde bron van wijsheid. We doen oefeningen om contact te maken met deze bron. Het is gemakkelijk en dichtbij. In deze week leg ik tevens uit, hoe je over een ander die je nog nooit gezien hebt, rake dingen kunt vertellen. Een nuchtere, heldere en doortastende uitleg hoe het werkt en hoe je het zelf kunt toepassen. Je leert jouw intuïtie in te zetten om inzichten te krijgen over jezelf en de ander. Je kunt nog meer vertrouwen op je intuïtie.

Natuur en wandelen. 

We gaan zoveel mogelijk naar buiten deze week om te genieten van de prachtige natuur. Denk aan enkele wandelingen in de bossen van de Morvan en meditaties doen in de natuur. Wanneer je open en nieuwsgierig bent en jezelf volledig verbindt met de natuur is het je grootste spiegel. Hoe jij je voelt, bepaalt wat en hoe jij kijkt en wat je ziet. Wat voor inzichten haal je uit de natuur? Wat betekent het voor jou wanneer een dier je pad kruist?

Mindfulness. 

Toegang tot je eigen intuïtieve wijsheid begint met aanwezigheid. Bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te oordelen. Je neemt de wereld waar zoals deze is. Mindfulness betekent dat je met milde, nieuwsgierige, open en accepterende aandacht gewaar wat er is bij jezelf en in de ontmoetingen met de ander.

Qi Gong / Tai Chi

Qigong is een onderdeel van de Chinese medische wetenschap om lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. We gaan elke dag een uurtje bewegen bij voorkeur buiten. De oefeningen zijn voor iedereen toegankelijk en zijn herkenbaar aan de rustige ontspannen bewegingen. De oefeningen maken je bewuster van je eigen energie en onderhouden en herstellen de balans in het lichaam.

     

  
 

Praktische informatie

  • Locatie: Preau, Morvan te Frankrijk (7 uur rijden vanaf kerkdriel)
  • Kosten: € 325,- voor de training. Additioneel zijn de kosten voor verblijf. Afhankelijk van keuze accommodatie zijn deze tussen de € 400 (bij eigen tent) en € 740 (1p kamer + eigen sanitair), incl. alle overheerlijke maaltijden / koffie / thee
  • Trainer: Luc van Esch


Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Van Intuitie naar inzicht

11 tot 18 augustus


Man
Vrouw
Captcha Image