Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
11 tot 18 augustus Hugo Galama € 245,00

Tijdens de week begeleid ik je individueel bij het beeldhouwen. Ik leer je de beeldhouwtechnieken aan. Ik help je zo nodig bij het vertalen van jouw ideeën naar een persoonlijk ontwerp. Ik ondersteun waar nodig bij de technische uitvoering, zodat je aan de slag kunt met een mooie steen. 
Weekplanning:

Op zondag starten we om 10 uur na het ontbijt met het inrichten van onze prachtige werkplek bij een eeuwenoude eik. Daarna is er een kennismaking en een startoefening. Tussendoor is er koffie/thee. Om 13 uur is de lunch en om 15 uur gaan we verder met het maken van een begin met de eigen steen. Er volgt een verkenning van het materiaal en van de gereedschappen. Tot hoe laat? Om 19.30 uur is er het avondeten.

Op de volgende dagen hebben we ook een ochtendprogramma van 10 tot 13 uur. Na de lunch is er vrij werken met beperkte begeleiding. Tussen 16.30 en 18 uur is er een werkbespreking. De week eindigt op vrijdagmiddag.

de werkplek


Ik kan een steen vanuit Nederland voor je meenemen, maar het kan erg fijn zijn om zelf in één van de gespecialiseerde beeldhouwwinkels een steen te kopen, waar je gelijk wat mee hebt. Als je weinig ervaring hebt met beeldhouwen, dan heeft waarschijnlijk het werken met speksteen de voorkeur. Goed om dit met mij te overleggen. Voor de andere materialen zoals klei, papier en verf die we gebruiken bij de aanvullende creatieve opdrachten zal ik zorgen. Ook zijn er uiteraard bokken, beitels, hamers, vijlen, schuur- en polijstmiddelen aanwezig.

De prijs van de cursus is: € 245, (excl. de steen)

We werken in een groep van maximaal 8 deelnemers. 

Voor aanvullende informatie neem gerust contact met mij op:
0681904498 of hugogalama@gmail.com

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Speels Beeldhouwen

11 tot 18 augustus


Man
Vrouw
Captcha Image