Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
11 tot 18 augustus Freya Flach en Anneke Wijn € 225,00

Improweek voor kids


Lijkt het je leuk om te leren hoe je een superheld kunt zijn? Of juist een slechterik die eigenlijk heel lief is? In deze week kun je alles zijn wat je wilt! Een draak, vogel of reus. Een meneer op school, of een directeur van een fabriek. In je fantasie kan alles! En het wordt nog leuker en spannender wanneer je dit allemaal samen bedenkt met  andere kinderen. Deze week leer je toneelspelen, terwijl je zelf bedenkt waar het over zal gaan. Dat heet improvisatietheater. Maar het is vooral heel erg leuk!

Voor je ouders:

Improvisatietheater geeft kinderen de kans om op een speelse manier vaardigheden te leren waar zij veel aan hebben. Zo leren ze samen te werken, ontwikkelen zij sociale vaardigheden en een zelfbewustzijn, leren rekening te houden met anderen, bouwen zelfvertrouwen op en werken aan hun communicatieve vaardigheden, allemaal terwijl zij bezig zijn met spelen en vooral met plezier maken. 
De impro week wordt gegeven door 2 ervaren improtrainers. Er wordt goed gekeken naar de groep en wat deze nodig heeft. De lessen worden aangepast aan het niveau en de concentratie van de groep. Plezier maken staat voorop! 

De lessen zullen voornamelijk plaatsvinden in de ochtend van 10 tot 13, en van 16 tot 19, steeds met pauzes ertussen zodat de concentratie gewaarborgd blijft. De lessen worden gegeven in een tent op het terrein en in de openlucht. De tent is tevens de plek waar de kinderen ook buiten de lessen om terecht kunnen, om spelletjes te spelen, te lezen of even tot rust te komen. 

Bij improvisatietheater wordt de inhoud van de scenes door de spelers en hun publiek ter plekke bedacht. De kinderen kunnen stralen in hun eigen bedachte verhalen. Op een veilige en positieve manier begeleid door de trainers. De lessen zijn afwisselend en speels opgezet, zodat de kinderen betrokken en geïnteresseerd blijven. 
Deze week is voor kinderen tussen de 8 en de 12 jaar. Heb je nu een kind met een leeftijd die daar net buiten valt, maar waarvan je denkt dat het toch echt iets voor hem of haar zou zijn? Neem dan contact met ons op, dan hebben we het er even over. 

Meer informatie via:
www.goimpro.nl of 0630370778 (Freya) 

De trainers:

De kosten
De kosten voor de week bestaan uit twee delen, de cursus kosten en de verblijfskosten. 
De kosten voor de cursus zijn 225� per kind. Bij meerdere kinderen uit 1 gezin krijgt de tweede (of derde, of vierde) inschrijving 10% korting. 
De kosten voor het verblijf boek je via Preau, en daar zijn verschillende mogelijkheden, dus geheel af te stemmen naar je eigen wens. De verblijfskosten zijn altijd gebaseerd op volpension, inclusief drie maaltijden per dag en onbeperkt gebruik van koffie en thee. 
Voor kinderen tot en met 10 jaar geldt een korting van 50%, voor kinderen van 11 tot en met 16 jaar een korting van 25%. 
Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.Boeken

Improweek voor kids

11 tot 18 augustus


Man
Vrouw
Captcha Image