Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
11 tot 18 augustus Raymond van Driel en Allart Sparenburg € 295,00

Improvisatie: Spel & Theater


Improvisatietheater en Theatersport; een weekje even helemaal los en niet denken maar dˇen! Lekker met je fantasie en creativiteit aan de slag. De principes van improvisatietheater en de toepassing daarvan komen allemaal aan de orde in deze energieke speelweek.

Improvisatie: spel en -theater

  • Een hele week niet denken maar dˇen!

  • Samen aan de slag met de rol van spontaniteit, intu´tie, plezier en positief samenwerken op het podium, in je werk en je dagelijks leven

  • Voor beginners en gevorderden

                                               

Deze energieke theaterweek heeft alles in zich; van snelheid tot stilte, van muziek tot mindfulness, van plezier tot (im)perfectie. We oefenen met improvisatietechnieken (positief zijn, elkaar ondersteunen, mimiek, accepteren en samenwerken) en maken uiteindelijk met en voor elkaar een ge´mproviseerde voorstelling. Theaterimprovisatie gaat over een goed gevoel met elkaar opbouwen en plezier halen uit samenspel!


Deelnemers 2012: ôGeweldig om je eens echt te verdiepen in theatersport. Ook heel bijzonder wat het met je doet als groep, een week lang samen impro spelen. Een weekje van genieten en nog lang nagenieten..!ö ľ ôLekker goedkope vakantie maar toch een luxe lokatie!ö


Deelnemers 2013: ôLekker uitwaaien van alle drukte thuis. Ook leer je heel makkelijk leuke nieuwe mensen kennen door de ongedwongen sfeer van de workshop.ö ľ ôIk ontdekte hoe leuk het is om fouten te durven maken en zie meer mogelijkheden en ruimte. In alles. Ook nu ik allang weer thuis ben. Deze sprankelweek in Frankrijk tintelt namelijk nog heel lang door. Minstens een maand, maar ik vermoed m'n hele leven.ö


                  

De trainers: Allart Sparenburg is een bekende en geroutineerde impro-acteur en trainer bij diverse NL groepen, 

              

Raymond van Driel is improvisatie- en communicatietrainer en geeft binnen en buiten Nederland training aan 


theatersportverenigingen, bedrijven en in het onderwijs. Beiden hebben zij sinds jaren een grote passie voor 


improvisatie en staan zij nog regelmatig zelf op de diverse podia in het land.


Heb je vragen? Neem gerust contact op met Raymond: ray@dds.nl of 06-14441010.Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier. 

Boeken

Improvisatie: Spel & Theater

11 tot 18 augustus


Man
Vrouw
Captcha Image