Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
11 tot 18 augustus Klaartje van Steen € 315,00

Workshop: Aromatherapie bij paard en mens


Tijdens deze week gaan we dieper in op hoe we met aromatherapie ons paard en onszelf zowel mentaal als fysiek kunnen ondersteunen. Dankzij deze krachtige oliën van Moeder Natuur zijn we instaat om zowel onszelf als ons paard gezond te houden op een natuurlijke manier. We bekijken welke essentiële oliën er precies bestaan en hoe deze je lichaam en geest beïnvloeden.
   
Essentiële oliën zijn de krachtige beschermers van onze planten en Moeder Natuur. Ook wij en onze dieren kunnen deze gebruiken om ons te ondersteunen. Wat belangrijk is voor onszelf en onze dieren is dat we pure essentiële oliën gebruiken. Klaartje heeft zelf maandenlang gewerkt met verschillende oliën waarna ze specifiek koos voor DoTERRA essentiële oliën. Deze oliën hebben als enige een CPTG label. Hierbij verklaren ze dat hun oliën 100% puur en biologisch zijn. Er worden geen synthetische stoffen of vulmiddelen gebruikt. Daarnaast komt elke olie van een plant die geoogst wordt in het land van herkomst. Hierdoor groeien de planten in de perfecte voedingsbodem. De oliën die we gebruiken tijdens deze workshop zijn dus 100% veilig voor zowel onszelf als ons paard.
   
In deze workshop leer je niet alleen bij over wat deze krachtige oliën precies doen, je leert ze ook toepassen in de praktijk bij jezelf en je paard op een verantwoordelijke en veilige manier. We zullen de eerste dagen ons toeleggen op het gebruik van essentiële oliën tijdens healings om het paard en ons eigen geestelijk en emotioneel welzijn te verbeteren. Je leert hoe je precies kiest voor welke olie voor je eigen healing of voor die van je paard. Hierna gaan we dieper in op hoe we aromatherapie kunnen combineren met chinese geneeskunde. Tijdens deze praktijksessie leer je over hoe je een basis ontspanningsmassage kan geven aan je paard met deze oliën en hoe we het fysieke welzijn kunnen ondersteunen.

PROGRAMMA:
Zondag: 
10u: Kennismaking
13u - 16u: Meer uitleg over aromatherapie en therapeutische oliën
                    Hoe vervang je je apothekerskastje naar natuurlijke producten?

Maandag:
10u - 12u: Verdere bespreking van essentiële oliën
                 Oliën in combinatie met healing
13u30 - 16u: Healing ontvangen en zelf geven bij elkaar

Dinsdag: 
10u - 12u: Healing bij de paarden (observeren en zelf geven)
16u - 19u: Vervolg Healing bij de paarden 

Woensdag:
Dagje rust voor cursisten en de paarden (Deze healings zijn heel erg sterk, zowel voor de gever als ontvanger waardoor we ook een rustdag inlassen voor beide)

Donderdag:
10u - 12u: Aromatherapie in combinatie met chinese geneeskunde
14u - 16u: Aromatherapie in combinatie met acupressuur voor paarden 

Vrijdag:
14u - 17u: Vervolg aromatherapie in combinatie met acupressuur voor paarden

PRIJS: € 315 (inclusief cursus en beide handboeken "Breng je emoties in balans met essentiële oliën" en "Modern Essentials")


Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.
Boeken

Aromatherapie voor mens en paard

11 tot 18 augustus


Man
Vrouw
Captcha Image