Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

Datum: Door: Prijs cursus:
11 tot 18 augustus Klaartje van Steen € 315,00

Workshop: Aromatherapie bij paard en mens


Tijdens deze week gaan we dieper in op hoe we met aromatherapie ons paard en onszelf zowel mentaal als fysiek kunnen ondersteunen. Dankzij deze krachtige olin van Moeder Natuur zijn we instaat om zowel onszelf als ons paard gezond te houden op een natuurlijke manier. We bekijken welke essentile olin er precies bestaan en hoe deze je lichaam en geest benvloeden.
   
Essentile olin zijn de krachtige beschermers van onze planten en Moeder Natuur. Ook wij en onze dieren kunnen deze gebruiken om ons te ondersteunen. Wat belangrijk is voor onszelf en onze dieren is dat we pure essentile olin gebruiken. Klaartje heeft zelf maandenlang gewerkt met verschillende olin waarna ze specifiek koos voor DoTERRA essentile olin. Deze olin hebben als enige een CPTG label. Hierbij verklaren ze dat hun olin 100% puur en biologisch zijn. Er worden geen synthetische stoffen of vulmiddelen gebruikt. Daarnaast komt elke olie van een plant die geoogst wordt in het land van herkomst. Hierdoor groeien de planten in de perfecte voedingsbodem. De olin die we gebruiken tijdens deze workshop zijn dus 100% veilig voor zowel onszelf als ons paard.
   
In deze workshop leer je niet alleen bij over wat deze krachtige olin precies doen, je leert ze ook toepassen in de praktijk bij jezelf en je paard op een verantwoordelijke en veilige manier. We zullen de eerste dagen ons toeleggen op het gebruik van essentile olin tijdens healings om het paard en ons eigen geestelijk en emotioneel welzijn te verbeteren. Je leert hoe je precies kiest voor welke olie voor je eigen healing of voor die van je paard. Hierna gaan we dieper in op hoe we aromatherapie kunnen combineren met chinese geneeskunde. Tijdens deze praktijksessie leer je over hoe je een basis ontspanningsmassage kan geven aan je paard met deze olin en hoe we het fysieke welzijn kunnen ondersteunen.

PROGRAMMA:
Zondag: 
10u: Kennismaking
13u 16u: Meer uitleg over aromatherapie en therapeutische olin
                    Hoe vervang je je apothekerskastje naar natuurlijke producten?

Maandag:
10u 12u: Verdere bespreking van essentile olin
                 Olin in combinatie met healing
13u30 16u: Healing ontvangen en zelf geven bij elkaar

Dinsdag: 
10u 12u: Healing bij de paarden (observeren en zelf geven)
16u 19u: Vervolg Healing bij de paarden 

Woensdag:
Dagje rust voor cursisten en de paarden (Deze healings zijn heel erg sterk, zowel voor de gever als ontvanger waardoor we ook een rustdag inlassen voor beide)

Donderdag:
10u 12u: Aromatherapie in combinatie met chinese geneeskunde
14u 16u: Aromatherapie in combinatie met acupressuur voor paarden 

Vrijdag:
14u 17u: Vervolg aromatherapie in combinatie met acupressuur voor paarden

PRIJS: 315 (inclusief cursus en beide handboeken Breng je emoties in balans met essentile olin en Modern Essentials)


Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.
Boeken

Aromatherapie voor mens en paard

11 tot 18 augustus


Man
Vrouw
Captcha Image