Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

4 tot 11 augustus

  • Zomer Intensive Heart of Awakening
Datum: Door: Prijs cursus:
4 tot 11 augustus Angelo Vasalos € 550,00

Heart of Awakening

Zomer Intensive met Angelo


De prijs is inclusief je verblijf vanaf 750 euro, boekingen verlopen via heartofawakening.nl

De zomer 2018 is er een beauty van een meerdaagse Intensive begeleid door Angelo Vasalos op het prachtige terrein van LHuy Preau te Chatin (Frankrijk)
Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt...

 

 

Authentieke Zelfrealisatie: 

Passie voor het Leven...!

In het warme bad van het wakkere veld van Liefde waar we samen in vertoeven smelten er steeds meer 'bevroren kind-stukken'. Ze ontdooien in de warme aanwezigheid en het diep gevoelde Veld van essentile support. Elke kou smelt als sneeuw voor de zon. Want ja, we worden dan weer als de zon: stralende verlichte Ik-Ben-heid! We realiseren het verlichte kind, de koningszoon of koningsdochter die we in diepste wezen zijn. 

Maar vaak zijn we verdoofd. We voelen ons dan op zoek naar onszelf... op zoek naar onze passie en missie... op zoek naar Liefde en Verlichting...

We kunnen dan onszelf, onze gevoelens, onze behoeftes en verlangens en de rijkdom van de essentile wereld om ons heen niet glashelder voelen. We geloven dan dat we ons hard moeten maken en het 'alleen moeten doen'. Maar zo dimmen we onze vurige levensenergie. Deze dufheid versluiert steeds weer onze echte intimiteit met het bestaan. We laten onszelf in slaap vallen en trekken ons (onbewust) op allerlei manieren terug uit onze persoonlijke relaties, uit Essentie, uit het rijke volle leven. Let's wake up, dear friends! We willen weer voelen hoe intens gepassioneerd we diep van binnen in werkelijkheid zijn! Binnen onze authentieke wakkere relaties kunnen we natuurlijkerwijze transformeren in de pure Liefde en vurige levenslust die we in diepste wezen zijn. Het ontwaken van het schitterende essentile kind.

Voor de all-in kosten zie https://heartofawakening.nl/meetings-intensives/zomer-intensive-2018
Voor vragen kunt u terecht bij saskia@heartofawakening.nl, 06-14424262
Boekingen verlopen via heartofawakening.nl

Boeken

Zomer Intensive Heart of Awakening

4 tot 11 augustus


Man
Vrouw
Captcha Image