Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
4 tot 11aug Eddy Moust € 275,00

Workshop gitaarbegeleiding voor zangers


Een cursus voor singer songwriters om je een week te focussen op de gitaar begeleiding van je nummers.

Wegens succes een extra week! 4-11 augustus

Cursus  zangbegeleiding op gitaar door Eddy Moust

Akoestisch en elektrische gitaar

Course guitar playing for singers by Eddy MoustVoor wie?

Deze inspirerende cursus is ideaal voor zangeres en zangeressen die graag willen leren hoe zij zelf hun zang kunnen begeleiden op de gitaar. Mocht je al wat ervaring hebben met de gitaar dan is dit mooi meegenomen maar het is zeker geen vereiste. Zowel beginners als gevorderden worden altijd op een persoonlijke manier gecoached. 


Ook gitaristen die graag hun spel willen verbeteren of zangers willen begeleiden zijn welkom!


Verschillende stijlen zijn mogelijk!


For who?

This inspiring course is ideal for those who sing and would like to learn how to complement their singing by playing the guitar. Should you already have some experience playing, that’s great, but definitely not a prerequisite. From beginners to more experienced players, everyone will be personally coached.


Also guitarists who want to improve their skills or want to workshop with singers are welcome! 


Different styles are possible!


Wat leer je?

Tijdens de cursus ontmoet je mensen met dezelfde passie voor zang, gitaar en muziek. In een mooie omgeving leer je hoe je samen kunt spelen en improviseren en verbeter je je techniek. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor persoonlijke begeleiding afhangende van je leerbehoefte middels privéles. Vervolgens kun je heerlijk zwemmen in het nabijgelegen meer of wandelen door het prachtige landschap. Heerlijke maaltijden worden verzorgd door het team op Preau.


What will you learn?

You will meet others who share the same passion for singing, guitar playing and music. Surrounded by a beautiful environment you will learn how to play together, improvise, and improve your technique. Next to this, there will also be room for personal training depending on your needs. After this, you can enjoy a swim in the lake nearby or walk through the breath taking landscape. Delicious meals will be prepared by the team at Preau.


Programma:

Aankomst op zaterdag na 17.00. Je krijgt iedere dag gitaarles en samenspel. Op basis van de verschillende niveaus van de cursisten wordt het programma nader ingevuld. Iedereen is welkom. Op donderdag wordt er een voorstelling gegeven door diegenen die mee willen doen.


Programme

Arrival on Saturday after 5 p.m. Lessons take place every day. The programme will be further determined based  on needs and the different levels of experience within the group. Everyone is welcome. On Thursday a performance will be given by those who are interested.


Recenties

Jos:

“Weekje cursus gitaarbegeleiding voor zangers gedaan op het prachtige Preau in Frankrijk.

Cursus wordt met veel passie en liefde gegeven door Eddy Moust. Eddy is een fantastische gitarist, en een aardig mens. Met Eddy ben je in goede handen. Je voelt je snel op je gemak en Eddy zoekt samen met de cursisten naar de mogelijkheden. Dit alles met veel humor en plezier. Eddy weet in 1 week het maximale eruit te halen. Uiteindelijk hebben we een optreden verzorgd dat er mocht wezen en waar ik met trots en plezier aan terug denk. Deze cursus is zeker een aanrader!!”


Martin:

“Hele leuke gitaarworkshop gehad afgelopen week in L'Huy Preau (F). Eddy speelt geweldig, is een zeer inspirerende leraar en een bijzonder, aimabel mens. Voor herhaling vatbaar.”


Georgette:

“Veel lol en plezier naast 'serieus' werken. 

Ik werd meegenomen in de wereld van de muzikant.

Magisch, jezelf overtreffend. Zeer goed aangevoeld van Eddy op ieders persoonlijkheid en wat eenieder nodig heeft.

En daar dan weer één geheel van gemaakt met een fijne sfeer!”
Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier. 

Boeken

Workshop gitaarbegeleiding voor zangers (E)

4 tot 11aug


Man
Vrouw
Captcha Image