Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
4 tot 11aug Sander Wisse en Linda Zwemer € 1.999,00

Opleiding Magic of Nature coach

Opleiding voor professionals

Merk je keer op keer hoe fijn het is om buiten in de natuur te zijn? Een gevoel van rust en er mogen zijn, overspoelt je. Stress en spanning vloeien letterlijk weg uit je lichaam, hoofd en geest. Opgeladen en verfrist ben je weer in staat om met een nieuwe blik naar je problemen te kijken en ze  op te lossen. Je bent weer verbonden met de natuur, jouw eigen innerlijke wijsheid en jouw intuïtie. Je weet weer wat te doen. De kracht van de natuur!En hoe zou het zijn als jij als coach dit ook kan bieden en meer? Dat jij jouw klanten op een magische wijze kan verbinden met de natuur en bovenal met hun eigen wijsheid doordat jij de tools in handen hebt om die ander bij zijn eigen wijsheid te brengen? Zou jij dat willen leren en zo een krachtige transformatie geven aan jouw coachpraktijk?

Ja? Doe dan mee met de opleiding Magic of Nature Coach in Frankrijk!

De opleiding Magic of Nature Coach is een opleiding waarin je leert je eigen innerlijke wijsheid te vertrouwen en jezelf te verbinden met eeuwenoude wijsheden en tradities in een hedendaagse coachvorm. Praktisch, intuïtief en ervaringsgericht. 

Ingrediënten: Sjamanisme, energiewerk, coachvaardigheden en het neerzetten van jouw eigen natuurcoachpraktijk. Je leert werken met het unieke Krachtdierenspel dat door Loving Nature is ontwikkeld. Het doel hiervan is het ontdekken van talenten, het vergroten van zelfvertrouwen en het ervaren van verbinding met de dieren en de natuur.

Andere onderwerpen zijn: medicijnwiel, opstellingenwerk, creatieve werkvormen, healing, reading en coachtechnieken, edelstenen, energie van bomen en krachtplekken. 

De opleiding is inclusief verblijf en maaltijden en jouw exemplaar van het  Krachtdierenspel. 
Inclusief een afsluitende dag met certificaatuitreiking op 23 september in Nederland. 

Voor deze exclusieve week voor professionals geldt nu een speciale aanbieding. Normaal betaal je € 2499,- Nu tot 1 juli betaal je € 1999,- exclusief 21 % BTW.

Meld je nu aan voor deze krachtige en transformerende opleiding!
https://www.lovingnature.nl/opleiding-magic-of-nature-coach-in-frankrijk/


Loving Nature


Rijnzichtlaan 7
3981 BS Bunnik
info@lovingnature.nl
www.lovingnature.nl/ www.krachtdierenspel.nl
Mobiel Sander: 06-28036019
Mobiel Linda: 06-46736993

Boeken

Opleiding Magic of Nature Coach

4 tot 11aug


Man
Vrouw
Captcha Image