Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

8 tot 15 september

Datum: Door: Prijs cursus:
4 tot 11aug Annemieke Hijink en Jenk Stronks € 450,00

LOOPBAAN(A)PK: Loopbaancheck met inzet van paardencoaching


...ik moet iets….

…ik zoek iets…

…ik wil iets…

…ik heb iets nodig… 

voor mijn loopbaan.


Sta je aan het begin, in het midden of juist aan het eind van je loopbaan? 

In deze week volg je een compact en compleet loopbaantraject en heb je aan het eind ervan zicht op jouw eigen loopbaanDNA. Je krijgt antwoord op de vragen: ‘Wie ben ik/Wat kan ik/Wat wil ik?’
Jenk Stronks, ervaren loopbaancoach en begeleider (http://www.bureau-inspiratie.nl) biedt zijn beproefde methode aan, waarbij je door middel van een intake, interviews, zelftesten en andere werkvormen onderzoek doet naar je eigen waarden, je drijfveren, werk- en leerstijlen, je bekwaamheden, je loopbaanankers,  je persoonlijke overtuigingen, je ontwikkelingsgebieden en je burnout skills. Je onderzoekt je mogelijkheden en bijbehorende vervolgstappen. Je gaat weg met een eigen persoonlijk loopbaanprofiel en je weet welke loopbaanstap je gaat zetten. 


Het programma in de ochtend is van 10.00 tot 13.00 uur met groepsactiviteiten en individuele opdrachten & coaching. In de middag kun je zelf verder met je proces, een individueel gesprek voeren of vakantie houden. De werkvormen zijn heel gevarieerd, onder andere is er gelegenheid voor paardencoaching. Dit laatste wordt begeleid door Annemieke Hijink, paardencoach en systemisch begeleider (www.hijinkenzo.nl) Vanuit je eigen geschiedenis is er informatie over wat je keuzes qua werk tot nu toe heeft beïnvloed. Het paard als kuddedier heeft een feilloze antenne als het gaat over je overtuigingen en de route die je kiest bij het  bewandelen van je loopbaanpad. Dit programma is geschikt voor iedereen met een loopbaanvraag. 
Programmatijden: 10.00-13.00 uur


In de middag ruimte voor opdrachten, individuele coaching of vrije tijd


Prijs: € 450,- (incl. btw)


Begeleiding en informatie: 

Jenk Stronks, loopbaanbegeleider/coach voor leven & werk (aangesloten bij NOLOC), te bereiken via info@jenkstronks.nl of 06 48314608 en op www.bureau-inspiratie.nl   


Annemieke Hijink, systemisch begeleider en paardencoach www.hijinkenzo.nl / info@hijinkenzo.nl  06 21526608


Boekingen lopen via bovenstaande docenten of via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

                                           

Boeken

Loopbaan(A)PK

4 tot 11aug


Man
Vrouw
Captcha Image