Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
4 tot 11aug Joyce Veldsink € 295,00

AKASHA KRONIEKEN READEN


Readen in de Akasha Kronieken, midden in de prachtige natuur van de Franse Morvan! Wat een heerlijke manier om de 2e week van augustus door te brengen!

We genieten van alle aardse heerlijkheden die het landgoed Preau ons biedt: met aandacht bereid biologisch, vegetarisch eten van eigen grond, prachtige natuur en leuke mensen. En we vertoeven tegelijk in het heerlijke, liefdevolle lichtveld dat ‘Akasha Kronieken’ heet. Als reader van de Akasha Kronieken ontdek je alle waarheden over jezelf waar je je nog niet bewust van was: de getalenteerde mens die je bent, de onvoorstelbaar diepe liefde die jij in je draagt en de unieke, krachtige plek in de wereld die er voor jou is. Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor mensen die geen of een beetje ervaring hebben met het werken in de Akasha Kronieken. Joyce begeleidt je op een zachte manier bij het contact maken met de Kronieken. Ze zorgt ervoor dat je op je gemak bent, eerst met haar, daarna met de Kronieken. We openen de Akasha Kronieken voor onszelf en voor anderen en vragen om informatie en heling die ons helpt op ons levenspad. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is voor jou? Kom deze week ervaren en genieten!

Wat doen we?

Natuurlijk werken we aan techniek, maar vooral aan het ontvangen en overdragen van heling. De stijl van Joyce is natuurlijk, speels, enthousiast, soms grappig en soms confronterend. Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van deze cursus: de Akasha Kronieken helpen je met het ontsluieren van alles wat jou tegenhoudt om volledig te stralen! Ze geven je begeleiding en heling op het gebied van voorouderlijke lijnen, andere levens, talenten en valkuilen, spirituele vragen en traumaverwerking. En helpen je bij praktische vragen over relaties, werk, gezondheid, huis, huisdieren, etc. Binnen dit lichtveld en bij Joyce ben je welkom met alles wat zich op dat moment wil laten zien, van de schaterlach tot de traan.

We ‘werken’ elke ochtend van 10u tot 13u in de mooie tangozaal. Dan staat er een lekkere lunch voor ons klaar. De middag ben je vrij om in te richten zoals je dat wilt. Je kunt alleen of in duo’s verdiepende readingopdrachten doen op Preau’s terrasjes of in de natuur. Er is ruimte voor persoonlijke coaching. En je kunt lekker luieren, natuurwandelen, zwemmen of een van je eigen hobby’s doen. ’s Avonds eten we gezellig buiten met de deelnemers van alle workshops. (Omdat het voor contact met de Akasha Kronieken belangrijk is een zuiver kanaal te zijn, is het verzoek drankjes te beperken tot maximaal 2 per dag.)  

Het wordt een prachtige week voor jezelf. Met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, gezelligheid, lekker eten en natuur. Wat je hier leert, daar heb je de rest van je leven profijt van. Dit wordt een mooie vakantie!Docent Joyce Veldsink 

Joyce Veldsink is een enthousiaste en dynamische Akasha docent. Daarnaast is zij transformatiecoach, healer en Qi Gong docent. Maar vooral is zij levensgenieter en mens. 

Vanuit haar Praktijk voor Heling & Helderheid helpt Joyce mensen bij herstel en bekrachtiging van de verbinding met zichZelf. In deze verbinding doen mensen de dingen waar ze talent voor hebben en ze genieten en ontspannen daarvan. Mensen ervaren zingeving, plezier en waardevol contact met de mensen om hen heen. Joyce begeleidt mensen individueel vanuit haar Praktijk voor Heling & Helderheid in Drunen en via Skype. En zij geeft groepslessen en –cursussen in bedrijven en bij bewustzijnscentra. Meer info: www.HelingEnHelderheid.nl.

Inschrijving

Deelname aan deze cursus bedraagt 295 euro, incl. BTW voor particulieren, excl. BTW voor bedrijven. Meer informatie en voorwaarden: www.HelingEnHelderheid.nl. Als je twijfelt of dit nu bij je past, overleg even met Joyce: 06-16 46 95 61 of Info@HelingEnHelderheid.nl. (Je kunt hier ook terecht voor inschrijving). Voor inschrijving en ook voor meer informatie over de accommodatie: Loeky Ekkel van Preau via 0573-221199 of info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Let’s enjoy!
Joyce Veldsink

Boeken

Akasha Kronieken readen

4 tot 11aug


Man
Vrouw
Captcha Image