Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
21 tot 28 juli Eddy Moust € 275,00

Workshop gitaarbegeleiding voor zangers


Een cursus voor singer songwriters om je een week te focussen op de gitaar begeleiding van je nummers.

Cursus  zangbegeleiding op gitaar door Eddy Moust

Course guitar playing for singers by Eddy Moust


Voor wie?

Deze inspirerende cursus is ideaal voor zangeres en zangeressen die graag willen leren hoe zij zelf hun zang kunnen begeleiden op de gitaar. Mocht je al wat ervaring hebben met de gitaar dan is dit mooi meegenomen maar het is zeker geen vereiste. Zowel beginners als gevorderden worden altijd op een persoonlijke manier gecoached. 

For who?

This inspiring course is ideal for those who sing and would like to learn how to complement their singing by playing the guitar. Should you already have some experience playing, that's great, but definitely not a prerequisite. From beginners to more experienced players, everyone will be personally coached.


Wat leer je?

Tijdens de cursus ontmoet je mensen met dezelfde passie voor zang, gitaar en muziek. In een mooie omgeving leer je hoe je samen kunt spelen en improviseren en verbeter je je techniek. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor persoonlijke begeleiding afhangende van je leerbehoefte middels privéles. Vervolgens kun je heerlijk zwemmen in het nabijgelegen meer of wandelen door het prachtige landschap. Heerlijke maaltijden worden verzorgd door het team op Preau.

What will you learn?

You will meet others who share the same passion for singing, guitar playing and music. Surrounded by a beautiful environment you will learn how to play together, improvise, and improve your technique. Next to this, there will also be room for personal training depending on your needs. After this, you can enjoy a swim in the lake nearby or walk through the breath taking landscape. Delicious meals will be prepared by the team at Preau.
Programma:

Aankomst op zaterdag na 17.00. Je krijgt iedere dag gitaarles en samenspel. Op basis van de verschillende niveaus van de cursisten wordt het programma nader ingevuld. Iedereen is welkom. Op vrijdag wordt er een voorstelling gegeven door diegenen die mee willen doen.

Programme

Arrival on Saturday after 5 p.m. Lessons take place every day. The programme will be further determined based  on needs and the different levels of experience within the group. Everyone is welcome. On Friday a performance will be given by those who are interested.
Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier. 

Boeken

Workshop gitaarbegeleiding voor zangers

21 tot 28 juli


Man
Vrouw
Captcha Image