Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
14 tot 21 juli Manita Bruinenberg en Jessica van der Slot € 375,00

Yoga, beweging, meditatie en essentiële olie

 
Welkom allemaal in deze heerlijke ontspannen week bij ons op het prachtige landgoed van L'Huy Préau!
Een week waarin je je helemaal kunt opladen, ontspannen en verruimen door middel van 

Yoga, beweging, meditatie en 100% pure etherische olie.

De mooie oliën gebruiken we tijdens de yoga en meditatie omdat ze 
een ondersteunde en helende werking hebben op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en ze verdiepen het effect van de oefeningen.
Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, meditatie, of lenig te zijn.
Het fijne van onze week is dat je binnen de aangeboden vorm helemaal op je eigen niveau bezig kan zijn en volop kan genieten.
Dit alles onder bezielende en professionele begeleiding van: 

Hoe ziet de week er uit?

 
We putten uit;
Mindfull yoga:
rustige oefeningen in een flow uit  Yin- yoga waarin we het bindweefsel activeren, zodat je op een dieper niveau afvalstoffen kunt gaan loslaten en je meer vrij in je lijf voelt en soepeler gaat worden.
Hatha yoga :
dit is een rustige vorm van yoga. De lessen omvatten meditatie, ademhalingstechnieken, yogahoudingen en diepe ontspanning.
Je versterkt alle spieren, de gewrichten en de wervelkolom. De organen worden gemasseerd en gaan beter functioneren. Je zenuwstelsel komt tot rust en je kan daardoor stiller worden in jezelf. Door het loslaten van geestelijke en fysieke spanningen, voel je je energieker en lekker(der) in je vel.
Aroma yoga 
een yogales waarbij je bij de meditaties en de yogahoudingen etherische oliën gebruikt. Etherische oliën zijn al duizenden jaren oud. Met behulp van de 100% pure oliën van Young Living, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.
Hormoon yoga 
waarin we de stresshormonen terugbrengen zodat de gelukshormonen de ruimte kunnen krijgen. Dit doen we via de bijnieren, schildklier, hypofyse en eierstokken en voor de mannen de testes. Je hormoonspiegel komt daardoor meer in balans waardoor je je veel beter kunt gaan voelen.
Chi kung 
via deze oosterse bewegingsleer gaan we werken aan de stofwisseling, het lymfe stelsel , coördinatie, je houding en je innerlijke timing. 
Mudra's 
dit is handyoga waarin je leert op een simpele manier om je meridianen te bewerken waardoor je eventuele blokkades kunt opruimen en je gezondheid kunt ondersteunen.
Orgaan yoga :
door middel van mudra's, visualisaties, meditaties en specifieke yoga oefeningen die je organen detoxen en veel informatie over de organen.
Beweging
wat we ook in onze expertise hebben voor diegenen die ook graag deze week de buik-, bil-, been-, borst- en armspieren willen trainen of bijhouden, zijn leuke korte workouts op dit gebied, als extraatje.
 
Prijs: 375 euro
Max. aantal deelnemers: 14
                jessicabloem@gmail.com

We geven twee yogalessen per dag.
Er is  daarnaast genoeg tijd en ruimte om lekker te doen waar je zin in hebt en om volop te genieten van de prachtige natuur, de omgeving en de fijne sfeer van Preau.

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Yoga, beweging, meditatie en essentiele olie

14 tot 21 juli


Man
Vrouw
Captcha Image