Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
7 tot 14 juli Meinou Lambeck en Hans Gierkink € 325,00

De vijf sleutels naar een nieuwe relatie

Singleworkshop inspiratie voor een nieuwe relatie! 


Heb jij zin om samen met andere singles een heerlijke vakantie te combineren met het opdoen van inspiratie voor een nieuwe relatie? Dan is deze week wat voor jou. Een  inspirerende week voor alle singles die graag een leuke relatie willen en meer zicht willen krijgen op hoe zij dat kunnen bereiken. Ervaren singlecoaches Hans en Meinou begeleiden je op ontspannende wijze richting inzicht in de vijf sleutels om een duurzame relatie aan te gaan. Leren, maar ook lachen en ontspannen zijn de belangrijkste factoren! 


Voor wie

Deze vakantie is voor alle singles. Of je nu te kritisch of te verlegen bent, te snel wilt of juist afstand houdt, bindingsangst hebt of verlatingsangst, geen vaste relatie hebt gehad of juist al vele partners hebt versleten. Als jij zin hebt om hier een stap in te maken, maar ook zin hebt in een heerlijk relaxte vakantie, dan is deze week wat voor jou. Onze deelnemers zijn over het algemeen hoger opgeleid, beschikken over voldoende zelfreflectie en zijn gemiddeld tussen de 30 en 55 jr. (maar uiteraard mag je met elke leeftijd aansluiten). 


Programma

Vier dagen heb je in de ochtend en eind van de middag een 2-uur durende singles-workshop in een kleine, vaste groep. De woensdag heb je vrij. In deze dagelijkse workshops gaan we op ontspannen wijze in op de vijf belangrijkste sleutels om een leuke relatie te vinden. Onderwerpen die onder andere aan bod komen:
Welke partner past bij mij?
Waar vind ik die leuke partner dan?
Ben ik nu echt te kritisch? 
Bestaan bindingsangst en verlatingsangst echt en hoe werkt dat dan?
Hoe kan ik beter flirten?
Hoe zorg ik dat ik nooit meer val op die foute man/vrouw?
Hoe overleef ik mijn eerste date?
Hoe kan ik zorgen dat we voor altijd bij elkaar blijven (of in ieder geval iets langer dan die paar maanden?)
We kijken naar wat jij kan doen om die passende relatie te krijgen en wisselen tips en ervaringen uit, maar ook hier geldt: alles mag en niets moet. We zorgen vooral ook dat er veel gelachen wordt, het is immers vakantie!


Door wie

Meinou Lambeck is psycholoog en singlecoach. Zij heeft naast haar opleiding psychologie verschillende opleidingen en cursussen afgerond in onder andere psychodrama, systemische werken, provocatief coachen en improvisatietheater. Mede door haar eigen ervaring als "zoekende single" heeft ze de de overstap gemaakt coach en trainer in het bedrijfsleven naar singlecoach, om zo ook anderen in deze zoektocht te ondersteunen. Samen met Hans begeleidt zij al jaren dagelijks singles, zowel individueel als in groepsverband, richting een duurzame relatie.  

Hans Gierkink is singlecoach, trainer en adviseur. Hij heeft naast zijn beroepsopleiding als coach diverse opleidingen gedaan op het gebied van sociale vaardigheden en dans. Naast zijn coachings- en trainingswerkzaamheden voor singles coacht hij regelmatig managers van goede doelen organisaties en geeft trainingen sociale vaardigheden. Zijn stijl kenmerkt zich door een nuchtere en praktische aanpak. Hij is recht door zee en gaat voor het resultaat: een fijne passende relatie. En zeer regelmatig met succes.


Ervaringen van singles die eerder mee zijn geweest met de singlevakantie van Hans en Meinou

Reactie van Jolanda
Ik ben afgelopen jaar mee geweest met de Single vakantie van Hans en Meinou. Ik vond het helemaal geweldig! De coaching was heel waardevol voor mij en werd interactief met veel liefde en humor gegeven; getuigt van grote vakbekwaamheid. Echt heel erg bedankt hiervoor Meinou en Hans! Verder heerlijk gewandeld in een prachtige omgeving, 's avonds gedanst en gekletst, veel fijne mensen ontmoet. Ik koester de herinneringen aan deze hele bijzondere vakantie. Lieve groet, Jolanda

Reactie van Herman
Ik moest even wennen als ik vertelde wat ik ging doen op vakantie: een singleweek. En zouden het wel leuke mensen zijn? Maar wat een bijzonder goed bestede week! Ik heb zoveel geleerd en genoten van zowel de omgeving als de geweldige mede-deelnemers. En ja, ik heb nu een fijne relatie!

Reactie van Frank
Vorige jaar eindigde de zoveelste relatie waar ik in "gevallen" was en waar ik na een paar maanden dacht: wat doe ik met deze vrouw. Nu was het voor mij duidelijk: ik moest begrijpen hoe het werkt. Voor mij gaf de vakantie een aantal eyeopeners. Ik begrijp nu hoe ik het kan aanpakken.  


Inlichtingen

Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kun je ons mailen/bellen:

Hans Gierkink: hans.gierkink@singlecoaching.nl / tel: 06 13 666 593 
Meinou Lambeck: meinou.lambeck@singlecoaching.nl / tel: 06 26 042 038 
Of kijk op onze site www.singlecoaching.nl

Mocht het zo lopen dat u onverhoopt geen single meer bent, dan kunt deze cursusweek tot 1 juni annuleren. Wij brengen dan alleen 50 euro administratiekosten in rekening.

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

De vijf sleutels naar een nieuwe relatie

7 tot 14 juli


Man
Vrouw
Captcha Image