Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

30 juni tot 7 juli

Datum: Door: Prijs cursus:
30 juni tot 7 juli Diverse leraren € 395,00

De Prau Comfort weken

Preau Comfort Keuze 30 juni- 7 juli

Wat bieden de comfort weken?


De comfort weken kenmerken zich door extra luxe op verschillende gebieden. Bij aankomst wordt je ontvangen met een lekkere aperitief en amuse. Elke avond wordt er een viergangendiner geserveerd en zijn er geselecteerde, voornamelijk biologische, wijnen verkrijgbaar. Vooraf gaande aan de maaltijd is  wijnkenner Piet-Hein aanwezig om genteresseerden te informeren over passende wijnen bij de maaltijd van die avond. 

Wat je keuze voor verblijf ook is, een kamer in het landhuis, een luxe kamer met eigen badkamer, een hotelbed in een riddertent of een plekje op de camping, de handdoeken liggen klaar, ook de badhanddoeken die je kunt gebruiken voor de sauna en hot-tub. Gedurende de comfort weken kun je de hele week gratis gebruik maken van de sauna en de hot-tub. 

In de woonkamer van het landhuis brandt de open haard en in de avond brandt er een kampvuur op het achterterras. Op donderdagavond zal er live muziek te beluisteren zijn en voor de docenten is er de mogelijkheid om documentaires of films te laten zien in de avond die aansluiten bij een thema dat door hen verzorgd wordt. Om de exclusiviteit van deze weken te waarborgen is de groep gasten niet groter dan 20 personen.

Preau Comfort Keuze

Tijdens de Preau Comfort Keuze week worden er diverse workshops aangeboden. Met op de achtergrond het prachtige gezang van de opera masterclass kun je je gedurende de week aansluiten bij de workshops van jouw keuze. Deze week geeft je de mogelijkheid om te snuffelen aan nieuwe activiteiten of om je juist te richten op 1 tot 2 activiteiten waar je wat meer over zou willen weten.
Zo kun je bij workshops van LaVieNaturelle onder meer leren om zalfjes en crmes te maken met ingredinten uit de permacultuurtuin. Verder is er de mogelijkheid om middels workshops gegeven door Lois Ebbing kennis te maken met het natuurlijk omgaan met paarden. Altijd al willen leren boogschieten? Ook dit behoort tot de mogelijkheden binnen deze week. Op verzoek is het mogelijk dat er door Preau een of meerdere wandelingen georganiseerd worden, onder leiding van onze natuurgids Mathieu Wittmond. Tenslotte is het mogelijk om deel te nemen aan een wijnproeverij en/of een excursie met wijnkenner Piet Hein Bulten naar Beaune, de hoofdstad van de bourgondische wijnen. Ook tijdens deze week is het gebruik van de sauna en de hot-tub inbegrepen. 

La Vie Naturelle

Natuurlijk omgaan met paarden

Boogschieten


Dagindeling

Ontbijt van 8.00 tot 10.00 uur
 • LaVieNaturelle van 9.45 tot 12.45 uur
 • Paardenwerk van 9.45 tot 12.45 uur
 • Sauna en Hot-tub 10.30 tot 12.30 uur
 • woonkamer haard 10.30 tot 19.30 uur

Lunch van 13.00 tot 14.00 uur
 • Boogschieten van 15.00 tot 18.00 uur
 • Sauna en Hot-tub van 15.00 tot 18.00 uur
 • Apperatif met Piet Hein van 17.30 tot 19.30 uur

Diner van 19.30 tot 21.00 uur
 • Sauna en Hot-tub tot middernacht
 • Kampvuur tot middernacht
 • live muziek op donderdag
 • Opera concert op vrijdag
 • workshop gerelateerde documentaires op afspraak

 • De woensdag is vrij
 • Optioneel is een wijn excursie en / of een wandeling(en) met Mathieu

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Preau comfort weken - Keuze week

30 juni tot 7 juli


Man
Vrouw
Captcha Image