Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

30 juni tot 7 juli

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
30 juni tot 7 juli Rosa Ebbing € 245,00

 

Creatief vegetarisch koken


Een week lang een kijkje in de keuken van Préau-chef Rosa Ebbing. Je krijgt elke dag  nieuwe recepten uitgelegd en toegelicht. Daarna ga je daar met Rosa en 1, 2 of 3 medecursisten mee aan de gang. Een feestelijke week voor de kookliefhebber!


Koken is er met de soeplepel ingegoten bij onze jonge kokkin Rosa. Met al bijna 10 jaar ervaring in de keuken zorgt ze dat er elk jaar weer heerlijke nieuwe smaken te ontdekken zijn op Préau. "Vegetarian food that will forever change the way you think about vegetarian food" was en is het motto van onze keuken, al vanaf het jaar 2000. Het is ook niet zelden dat onze gasten met nieuwe inspiratie en een veranderde mening over vegetarisch eten naar huis gaan.

U zult gebalanceerd, lekker en seizoens gebonden leren koken, met prachtige producten uit eigen tuin.


Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Creatief vegetarisch koken 1

30 juni tot 7 juli


Man
Vrouw
Captcha Image