Agenda 2018

28 april tot 5 mei

29 mei tot 1 juni

9 tot 15 september

20-27 okt

Datum: Door: Prijs cursus:
28 april tot 5 mei Mathilde van de Mheen en Corinda € 295,00

Wellness-week, tijd voor jou!


Ben jij ook toe aan wat aandacht voor jezelf? Hoe fijn zou het zijn als je leert ervaren dat aandacht voor je lijf veel spanning weg kan nemen, aandacht in de vorm van massages, maar ook door de producten die je gebruikt voor de verzorging van dat lijf.

We gaan deze week met elkaar aan de slag om op verschillende manieren te zorgen voor een ontspannen lijf; laat de spanning maar los en maak een begin om de kracht die je in je hebt, weer te laten stromen!

Corinda is professioneel masseur en leert jou de fijne kneepjes van dit vak. Wadse & Mathilde van biologische tuin 'La Vie Naturelle' op Prau, heten je van harte welkom in hun mooie tuin. 

De tuin

We gaan bijvoorbeeld de tuin in om kruiden en bloemen te oogsten om zelf onze massage-olien te maken. Maar ook geneeskrachtige tincturen, zalfjes of heerlijke thee. We gaan wildplukken en met de oogst een heerlijke lunch bereiden. Wadse vertelt je alles over het leven van de bijen en wat kan je met honing, behalve het eten? Doe mee, lekker met je handen in de aarde en n zijn met de natuur!

Massage

Wat is er fijner dan gemasseerd te worden en te leren hoe je dat zelf bij anderen kunt toepassen? Je leert verschillende technieken deze week, rug en nek-, arm en/ofbeenmassage, maar ook de voeten krijgen aandacht of wat dacht je van een heerlijke gezichtsmassage?
Kortom, een heerlijke week waarbij je op verschillende manieren kunt ontspannen en genieten!

Prijs 295,- (alles wat je maakt deze week, denk aan de zalf, tinctuur, thee, massage-  olie krijg je mee naar huis en is bij de prijs inbegrepen)
meer info op www.lavienaturelle.nl

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Wellness-week, tijd voor jou!

28 april tot 5 mei


Man
Vrouw
Captcha Image