Agenda 2017

26 aug tot 2 sep

21 tot 28 okt

 • 7 daagse retraite
Datum: Door: Prijs cursus:
21 tot 28 okt Luc van Esch € 735,00

7 daagse retraite. Zitten, ontspannen bewegen en stiltewandelingen in het bos 


Deze retraite is een mooie mogelijkheid om naar binnen te keren en tot jezelf te komen. De dagelijkse beslommeringen achter je te laten en je weer op te laden. De mindfulness meditaties en afwisseling met rustig bewegen (oa. Mindfulness yoga) en stilte wandelingen zorgen voor een zachte manier om jezelf te transformeren. 


De retraite week vindt plaats op een landgoed in Chatin, Frankrijk op 7 uur rijden van Utrecht, een fantastische locatie in een rustige bosrijke omgeving. De maaltijden zijn vegetarisch en bijzonder smaakvol. De kamers, bedden en douches zijn uiteraard goed. Vrije ruimte


Het programma biedt de mogelijkheid om dieper in contact te komen met jezelf. Er is genoeg vrije ruimte zodat je tijd hebt voor jezelf om een wandeling te maken of lekker bij de open haard te zitten. Als het weer het toelaat, zullen we regelmatig in de middag gezamenlijk een uitgebreide stiltewandeling maken door het bos. Hier kun je optioneel aan mee doen.


Ook kan het dat je afhankelijk van je fysieke mogelijkheden dat je bepaalde oefeningen niet of beperkt meedoet. Misschien dat je de meditatie op een stoel of liggend wilt doen. De retraite gaat over zachte aandacht voor jezelf, niet over het goed doen van de oefening, of het mooi kunnen zitten in bepaalde houdingen.


Programma retraite


Zaterdagavond 16.30u ontvangst, met aansluitend diner rond 18u. 

Zaterdag 12.00u afsluiting met aansluitend lunch.


 • 07.00u Wakker worden
 • 07.30u Stilte meditatie
 • 08.00u Ontbijt
 • 09.30u Mindfulness yoga
 • 10.30u Thee / koffie
 • 11.00u Meditatie
 • 11.30u Mindful bewegen
 • 12.00u Meditatie
 • 12.30u Tijd voor jezelf
 • 13.00u Warme maaltijd (vegetarisch)
 • 14.00u Tijd voor jezelf
 • 16.30u Mindful bewegen (of stiltewandeling in het bos)
 • 17.30u Tijd voor jezelf
 • 18.00u Lichte maaltijd (vegetarisch)
 • 20.00u Meditatie
 • 20.25u Loopmeditatie
 • 20.35u Meditatie
 • 21.00u Thee
 • 22.00u Welterusten


Uitwisseling


Op zaterdag zullen we gezamenlijk kennismaken. Na het diner zullen we de stilte ingaan. We zullen de stilte weer verbreken op zaterdagochtend. Dan is er ook tijd om je ervaringen in de groep te delen. Mocht je de behoefte hebben, dan is er tussentijds de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek met de begeleider waarin je je vragen kunt stellen of je ervaringen kunt delen. Na de lunch is daar elke dag de mogelijkheid voor.   


Kosten

895 bij een 1-persoonskamer 

735 bij een 2-persoonskamer 

635 bij een 3-persoonskamer 


Mocht vervoer een probleem zijn, neem graag contact op. Er is altijd wel een mogelijkheid om met iemand mee te rijden. 

Vragen? Bel Luc op 06-46394565

Inschrijven kan via het contactformulier.

 


Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.


Boeken

7 daagse retraite

21 tot 28 okt


Man
Vrouw
Captcha Image