Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

8 tot 15 september

Datum: Door: Prijs cursus:
14 tot 21 oktober Marc van Disseldorp, Lois Ebbing, Wadse de Visser, Mathilde van de Mheen en Rosa Ebbing € 240,00

 Ervaar Prau

Van 14-21 oktober: De Prau experience week met de basic crew van Prau, la vie Prau!


Weet u nog niet wat uw plannen zijn voor de herfstvakantie ?
Doe een week mee met ons op Prau en geniet van al onze savoir faire.
  Leer over de Permacultuur wonderen met La Vie Naturelle,
  kook mee en leer heerlijk vegetarisch te koken met onze kokkin Rosa,
  observeer en communiceer met paarden onder begeleiding van Lois
  en voel de oerkracht van een pijl en boog samen met Marc.

Vele leuke activiteiten waar wij ons hier dagelijks mee bezig houden delen wij graag met u tijdens de komende herfst vakantie. De week zal zo worden verdeeld dat u de kans zal krijgen veel van deze leuke activiteiten mee te maken. U zult met nieuwe kennis en ervaringen naar huis gaan.

Vegetarisch koken


Koken is er met de soeplepel ingegoten bij onze jonge kokkin Rosa. Met al bijna 10 jaar ervaring in de keuken zorgt ze dat er elk jaar weer heerlijke nieuwe smaken te ontdekken zijn op Prau. Vegetarian food that will forever change the way you think about vegetarian food was en is het motto van onze keuken, al vanaf het jaar 2000. Het is ook niet zelden te zijn dat onze gasten met nieuwe inspiratie en een veranderde mening over vegetarisch eten naar huis gaan.

U zult gebalanceerd, lekker en seizoens gebonden leren koken, met prachtige producten uit eigen tuin.

La Vie Naturelle


Wat is er mooier dan je eigen voedsel te zien groeien? Lekker met je handen in de aarde en je hoofd in de zon! Je plukt mooie kruiden en bloemen voor je thee, raapt eieren en plukt wat fruit, even checken of de bijen lekker rondvliegen en welke kiempjes vandaag hun kopje boven de grond hebben uitgestoken. Vervolgens verzorg je je huid met je zelfgemaakte natuurlijke huidverzorging en neem je een boterham met jam of honing van eigen bodem. Klinkt allemaal heel paradijselijk, maar heel ver weg is het niet, jij kan dit ook!

Natuurlijk omgaan met paarden


Tijdens de workshop natuurlijk omgaan met paarden zijn we bezig met het leren aanvoelen en begrijpen van het paard. De week beginnen we met het observeren van de kudde en hun natuurlijke gedrag, we leren hoe je vanuit gevoel en met het gebruik van lichaamstaal kunt werken. Dit doen we door middel van grondwerkoefeningen, soms met en soms zelfs zonder paard. Tijdens de week ervaren we hoe je samen n kan worden met het paard en hoe zij ons helpen bij het vergroten van ons bewustzijn. De paarden spiegelen ons gedrag en helpen ons bij onze persoonlijke ontwikkeling. We ervaren hoe je kan dansen met het paard.

Boogschieten


In deze workshop willen we het gevoel van pijl en boog schieten, dat ieder in zijn jeugd of verleden vast wel een keer ervaren heeft, integreren in het krachtenveld van je lichaam. Door de techniek van het handboogschieten te oefenen, ontstaat er naast een geleidelijke beheersing over een traditioneel wapen, een verrassende correctie van lichaamshouding en balans.
 

Kosten
895 bij een 1-persoonskamer 
735 bij een 2-persoonskamer 
635 bij een 3-persoonskamer 


Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Ervaar Preau

14 tot 21 oktober


Man
Vrouw
Captcha Image