Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

8 tot 15 september

Datum: Door: Prijs cursus:
9 tot 16 sep Eric Huele, Praful , Adriaan Hoogendijk en Shahid Gerd van Helden € 270,00

Nazomer Mannen week Op Prau in Midden Frankrijk


Mannenweek met Cocreatie en Workshops

De Nieuwe Man: Speelsheid in liefde, seksualiteit en werk.

Met workshops van:

  • Adriaan Hoogendijk: Liefde & Mannen, Werk & Mannen
  • Praful: Mannen & Broederschap
  • Gert van Helden: Tantra en Mannen, Tantrische massage
  • Erik Huele: Stembevrijding & Qigong

Kernwoorden:

Kracht ingebed in zachtheid, veiligheid, diepgang,

kwetsbaarheid, humor, openheid, speelsheid, saamhorigheid

Concerten: Dans en meditatief concert van Praful & Erik Huele

Qigong (Chi Kung) voor het ontbijt


     Uitzicht over Prau


 

Een week om vitaliteit, nieuwe energie & inspiratie op te doen.

Cursus prijs:

270,-  (excl. verblijfs kosten)

inschrijving met 2 of meer tesamen: 10% reductie persoon

vroegboek kortingen: voor 14 aug 240

info: 050-312 46 50 & erikhuele@hotmail.com

Docenten


Adriaan Hoogendijk heeft filosofie, seksuologie en genderstudies gestudeerd. Hij heeft nu 30 jaar een coachpraktijk en leidt nu 25 jaar ook anderen op tot coach in zijn Opleiding tot Bezielingscoach. Hij schreef boeken over leven, loopbaan en coaching en werkt nu aan een nieuw boek over man-zijn.
WORKSHOP: Mannen en de liefde.
Wat willen mannen met liefde? Wat kunnen ze met liefde? De workshop gaat over verlangens, hoe je die serieus kan nemen, hoe je die kan delen en hoe je de liefde kan vieren die in je zit. Ook is er aandacht voor innerlijke hindernissen om bij je liefde te komen, en hoe die te overbruggen.
Er wordt gewerkt in tweetallen en plenair.
WORKSHOP: Mannen en hun levensmissie.
Werk je voor geld of voor je plezier? Heb je contact met je levensmissie? Kun je die concretiseren in je loopbaan? Ook in het werk vormen verlangens een cruciale rol, want waar verlangens liggen, daar ligt ook kracht en creativiteit. Op verschillende manieren wordt er gewerkt om meer helderheid te krijgen over geluk in het werk.


Praful reisde in 1992, na zijn studie Jazz sax en fluiten aan het Amsterdams Conservatorium, naar India waar hij Bamboe fluit leerde bij Hariprasad Chaurasia. Hij maakte vele cds met meditatieve klanken, mantras en ook met Soul en Dance grooves; in 2014 met harpiste Helvia Briggen een Satie cd Where classical meets world music and improvisation.
Met Erik Huele vormde hij een Kwartet dat Satie en eigen composities vertolkt.
Samen met Vimal geeft hij  een Meditatief Healing concert.
Met pianist Erik Huele een avontuurlijk concert, een reis door verschillende sferen en tijden. zie www.praful.com
WORKSHOP: Shifting from the lone Warrior to the Warrior of the heart.
When I was younger, I used to live in a state of constant competition with other men, feeling like a lone warrior, comparing myself and trying hard to be better than all other men, so I would survive and succeed out there.
It came from a deep feeling of not being enough as I am which I see many men carry with them. Until some day I had the experience of deeply bonding and connecting with other men it changed my life and since then I knew that I am part of and supported by this beautiful, powerful tribe of men.
And the way to transcend this alienation is to communicate and share, to allow vulnerability and welcome all feelings without labeling them or as a participant of my Healing event and music once expressed his experience: I never knew how much strength there is in being soft.
Being with other men, we can find clarity and mirror each other in a way we cannot so easily with women. We can allow to show ourselves and reflect to each other how and where we dont show up in our lives mostly by hiding, avoiding, excluding, blaming, ridiculing and other ways. When we share and communicate openly, we probably find out that we are not alone with our feelings and issues, that most men have experienced similar things.
This will be an important step towards understanding that we are enough as we are and towards shifting from feeling a lone warrior to living our true nature and being a warrior of the heart.
This workshop will include some physical activity, maybe also playing music together in


Erik Huele is pianist, zanger, componist, docent Soulsinging en Qi gong (Chunyi Lin & Mantak Chia) en organisator van deze Mannenweek.
Hij studeerde piano-improvisatie en compositie aan de Conservatoria van Utrecht en A dam en maakte diverse CDs:
o.a. een Satie album voor cello en piano: erikplayssatie.com (de Pers: Slow music in optima forma ), Talking Trees Solo Piano (de Pers: een aanrader voor liefhebbers van elegant en mystiek pianospel ) en Traces Mundial met de Flamenco Latin groep Tinto Sol. Hij geniet van samen zingen in de Meezingconcerten die hij organiseert.
In zijn spel en wekelijkse samenzang-groepen is improvisatie essentiel: omgaan met het onvoorziene, het magische, luisteren naar wat de muziek in je wil.
 
Shahid Gerd van Helden is in 2008 thuisgekomen in de Tantra na een jarenlange zoektocht naar waarachtige verbinding en verbindende seksualiteit. In de Tantra ontdekte ik dat de waarheid zich opende als het leven in zijn geheel omarmt wordt. In de totale volheid van het leven de ogenschijnlijke tegenstellingen verweven zodat het leven zich mag ontvouwen. Levend vanuit mijn hart en in verbinding met de natuur volg ik mijn pad waarbij tantra een manier van leven en delen is. Voel je welkom. www.beingoflovegroningen.nl
WORKSHOP: verbinding met de man.
In deze workshop nodig ik je graag uit om in het contact met jezelf contact te maken met de andere mannen. Met diverse contactoefeningen, meditaties, ademwerk en dans creren we een veld waarin broederschap weer gevoeld en ervaren mag worden. Ahooooo!
WORKSHOP: kasmirische tantra massage.
In deze workshop nodig ik je graag uit om je over te geven aan liefdevolle aanraking. Na water, eten en veiligheid is dat de vierde essentile menselijke behoefte.  In deze workshop is het liefdevolle contact met je broeder een uitnodiging om te zakken in je lijf en thuis te komen in de overgave aan gewoon zijn. Voel je welkom man.

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

De Nieuwe Man: Speelsheid in liefde en werk

9 tot 16 sep


Man
Vrouw
Captcha Image