Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

8 tot 15 september

Datum: Door: Prijs cursus:
26 aug tot 2 sep Diverse leraren en Jacqueline Ananya Snelder € 375,00

Soul Tantric Summer Ashram


In ons volwassen leven blijken overtuigingen die we als kind hebben geleerd en aangenomen vaak draken die moeilijk lijken om te verslaan. We zijn in de ban van angst: om te leven, er echt te mogen zijn, om te geven en te ontvangen, we zijn bang niet vrij te mogen zijn of we durven onze passie niet te leven of durven we niet kwetsbaar te zijn of ons hart echt te openen en seksualiteit met het hart te verbinden.

een week Vakantie ervaren, Verbinden, Ontmoeten en Tantra inzicht


De Soul Tantric Summer Ashram... is het programma wat het Soul Tantra Institute deze zomer wederom op Prau presenteert . Voor de derde keer organiseren we dit mooie en populaire zomerprogramma.

Een volle week lang zijn we op het mooie landgoed van Preau met het hele team om dieper te verbinden met de tantrische levenswijze. Deelname aan het programma kost 375 euro per week. 

Daarbij komen nog de verblijfskosten al naar gelang de overnachtings mogelijkheid die je kiest.

Wat kun je verwachten?


Een sprankelende vakantieweek waarbij diepgang, plezier en verbinding centraal staan.
We werken in de groep vanuit de Non-dualistische Tantrische visie, met ademwerk, Kashmirische massage, tandava en lasya, inzicht, rituelen, innerlijk kind werk op een integrale manier die voor Soul Tantra zo uniek is.

De groepen worden geleidt door Jacqueline Ananya Snelder en haar Team van assistenten die allemaal in opleiding zijn tot Tantrisch Therapeut en Tantrisch Ayurvedisch bodyworker.
Gedurende de gehele week zijn er extra individuele sessies mogelijk in Ayurveda massage, relatie sessies, bodyworksessies en individuele sessies bij Jacqueline Ananya of 1 van de teamleden.

Er is veelal live muziek tijdens de vele mooie oefeningen ( Tanpura en Gitaar door  Lars Weller en Eelco Roovers ) en in de avonduren is er ruimte voor kampvuur, Tango en tantric dance. Verder kun je natuurlijk genieten van het heerlijke eten op Preau en alle faciliteiten en de natuur om het landgoed heen.
Het is ook mogelijk in het weekprogramma een dag of middag vrij te nemen voor jezelf.

De groepssamenstelling bestaat uit een evenwichtig aantal mannen en vrouwen en er is per week plek voor maximaal 60 deelnemers.

Inspiraties voor deze bijzondere twee weken:
Aanmelden:

Via de website van Preau  of via de website van Soul tantra Institute.
Neem gerust contact op met 1 van onze temaleden voor meer informatie over jou deelname aan deze week.

Je kan dan alles bespreken, je datum van aankomst, de overnachtingsmogelijkheden en alle vragen die je verder hebt.
Op www.soultantra.nl kun je alles lezen over onze visie, ethische code en werkwijze tijdens onze trainingen.

Welkom in deze heerlijke vakantieweek in Frankrijk! Wij hebben er erg veel zin in je te ontmoeten.

Jacqueline Ananya Snelder en Team.


Wat is Soul Tantra Institute?

Het Soul Tantra Instituut heeft een rijk aanbod op het gebied van groei en bewustwording. Wanneer je je leven wil verdiepen met tantra, ayurveda en yoga, kun je terecht bij Soul Tantra Institute. Soul Tantra's visie is dat tantra je diepste wezen kan raken en dat je op elk levensgebied weer kunt stralen en stromen, want tantra omvat het hele leven. Je helpt jezelf te ontwikkelen op het gebied van relaties, werk en seksualiteit.

Het gaat erom je bewust te worden van wat je unieke pad en bijdrage in deze wereld is, via tantra herontdek je wie je werkelijk bent. Tantra kan de beleving van seksualiteit enorm verdiepen en fundamenteel verbinden met de intimiteit van het hart. Tantra kan pijn en trauma helen op elk emotioneel levensgebied.

Er zijn workshops, opleidingen en jaartrainingen waarbij oude holistische wijsheid hand in hand gaat met westers psychotherapeutische en lichaamsgerichte methoden.

Soul Tantra Institute is in 2009 opgericht door Jacqueline Snelder en bestaat inmiddels uit een groot team aan teachers en assistenten.Contactpersonen en boekingen via Soul tantra Institute voor deze week zijn mogelijk via  Floor Slagter en Jacqueline Snelder Mobile: 0031-(0)630443108 of 0031-(0)650404300

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Soul Tantric Summer Ashram

26 aug tot 2 sep


Man
Vrouw
Captcha Image