Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

8 tot 15 september

Datum: Door: Prijs cursus:
19 tot 26 aug Jocelyne Moreau € 290,00

Van fotografie naar film

door Jocelyne Moreau

De stap van fotografie naar film is klein. Film kun je opvatten als een sequence van fotos die je bekijkt met muziek, geluid of stilte waarbij de volgorde van wat je laat zien bepalend is voor het verhaal die je wil vertellen.

We gaan terug naar het begin van de filmgeschiedenis en bekijken we elke les een nieuw vertelvormen als uitgangspunt. Je zult merken dat je zowel intutief als doelgericht te werk zult gaan bij het benaderen van je gekozen onderwerp en een kernachtig verhaal kunt neerzetten.

Jocelyne Moreau heeft 20 jaar ervaring als fotograaf en is vooral bekend om haar portretten van bekende Nederlanders voor o.a. de VPRO gids. Ze ontwikkelt zich op dit moment als filmmaker. Haar werkwijze is speels & intutief waarbij naast het stille fotografische beeld, ook beweging, ritme, geluid en muziek een belangrijke rol speelt. 


Het niveau

De cursus is geschikt voor iedereen die een camera of i-phone heeft.
Benodigdheden
Een camera, een laptop met een editing programma zoals bijvoorbeeld i-movie, Final Cut of Premiere

Cursusduur

6 dagen, 4 6 uur per dag verdeeld over de ochtend en de middag. 
s Ochtens in groep en smiddags individuele begeleiding.

Aantal deelnemers

Minimaal 6 - Max. 10 deelnemers

Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier. 

Boeken

Van fotografie naar film

19 tot 26 aug


Man
Vrouw
Captcha Image