Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

8 tot 15 september

Datum: Door: Prijs cursus:
19 tot 26 aug Miriam Zwaga en Henriette Thijssen € 375,00

Familieopstellingen & Rituelen


Een week vol wonderbaarlijke ontmoetingen' in je gezin van herkomst, je relatie, je huidige gezin, je werk, je vriendschappen etc. Je maakt op een bijzondere manier kennis met je krachtbronnen en je kwaliteiten. Tijdens deze week komen er voor een ieder herkenbare themas aan bod en is er voldoende ruimte om een persoonlijke thema in te brengen. We werken ook met rituelen waarbij we de helende kracht en mystiek van het sjamanistische levenswiel gebruiken. En we gaan je gezin van herkomst in een kunstwerk verwerken zoals de Aboriginals dat doen in Australi.

Wonder boven WonderAugustus 2014........Voor de zesde keer naar Prau!. Deze keer in de week Familieopstellingen met Miriam en Henritte. Een sprong in het diepe. Ik wist wel iets van opstellingen, maar een week lang!!!!! en met wildvreemde mensen. Dat ik in zon veilig nest terecht zou komen had ik niet kunnen vermoeden. De respectvolle, rustige maar tegelijkertijd ook uitdagende manier van werken van het duo Miriam-Henritte gaf mij ruimte om facetten te ontdekken die ik nog zorgvuldig verborgen had gehouden. Ik ben ont-roerd en zinder nog een hele tijd na op deze week. ....... Fransje

                           
                 Miriam en Henritte

Een week vol wonderbaarlijke ontmoetingen' in je systeem. Dit kan zijn in je gezin van herkomst, je relatie, je huidige gezin, je werk, je vriendschappen etc. Je maakt op een bijzondere manier kennis met je krachtbronnen en je kwaliteiten die je onbewust meegenomen hebt van je ouders en voorouders. We lopen o.a. het pad van verlangen, maken een reis door de Chakras en we werken met rituelen waarbij we de helende kracht en mystiek van het sjamanistische levenswiel gebruiken. Kunstzinnig gaan we aan de slag met je gezin van herkomst welke je verwerkt in een kunstwerk zoals de Aboriginals dat doen.
In deze week komen voor een ieder herkenbare themas aan bod en is er voldoende ruimte om je persoonlijke thema in te brengen. Een week waarin je aan de slag gaat met jezelf maar ook heerlijk mag genieten van de plek waar het allemaal plaats vindt.
L'Huy Prau is een paradijselijk landgoed, een prachtig gastvrij onderkomen met fantastische vegetarische maaltijden in een schitterende omgeving (de Morvan). 
Kortom, een week om nooit te vergeten.

Investering is 375,- voor de cursus/training.
Voor meer informatie: 
info@wonderbovenwonder.com of www.wonderbovenwonder.com

Miriam en Henritte werken beiden als gecertificeerd familieopsteller. Samen zijn zij Wonder boven Wonder en begeleiden Familieopstellingen & Rituelen sinds 2012. 
Daar waar hun kwaliteiten samenkomen ligt hun kracht om dit prachtige werk te doen. Ze inspireren elkaar, dagen elkaar uit en ondersteunen elkaar. Vullen elkaar aan, maar bovenal voelen zij elkaar aan. Dit alles werkt versterkend en hierdoor zijn zij samen nog meer aanwezig in het begeleiden van de familieopstellingen en de rituelen. Beiden hebben de opleiding genoten bij hun leermeester Harrie de Kruijff . Een aantal seminars bij  Daan van Kampenhout heeft hun werk versterkt en vorig jaar hebben zij een trainingsjaar gevolgd over het sjamanistisch levenwiel en gewerklt met het opstellen van Het verlangen volgens Franz Ruppert.. Verder werken ze met Opvoed-opstellingen, Onderwijs-opstellingen en Prnatale-opstellingen.
Miriam is ook werkzaam als Holisitisch beeldend kunstenaar en kunstzinnig coach/therapeut en Henritte werkt als kindercoach en therapeut met EFT en The Bars 


Boekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier. 

Boeken

Familieopstellingen & Rituelen

19 tot 26 aug


Man
Vrouw
Captcha Image