Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

8 tot 15 september

Datum: Door: Prijs cursus:
4 tot 11 augustus Angelo Vasalos € 400,00

Heart of Awakening

Zomer Intensive met Angelo


De prijs is inclusief je verblijf en vroegboekkorting (tot 20 mei ) al mogelijk vanaf € 710, boekingen verlopen via heartofawakening.nl
hier het filmpje

"Je hart wil niet alleen ontwaken naar verlichting, maar ook naar verbinding. Echt authentiek vervullend contact. Dat is de wijsheid van je hart. Dat weet je. Focus daarom op jouw Wijsheid. Focus op Waarheid in dienst van Liefde."  ~  Angelo

Deze zomer is er weer een meerdaagse Intensive over zelfrealisatie in verbinding, begeleid door Angelo Vasalos. Steeds weer blijkt hoe krachtig het is meerdere dagen met elkaar in dit veld van waarheid en liefde te zijn. De diepgang in de processen, de intensiteit van het onderlinge contact, ook tussen de meetings door, de liefdevolle helderheid daarin, de autonomie en verbondenheid die deelnemers steeds meer ervaren in het Zelfrealisatieproces, en de liefdevolle bedding en support voor die pijnlijke plekken waar verlichting zo ver weg lijkt. De passie die vrijkomt als we ons echte zelf ontvangen weten en durven te delen! 

 
 

"Wat gebeurt er als je jouw belemmerende "verhalen" en ego glashelder herkent, jezelf er radicaal van onderscheidt en ze absoluut doorziet als illusie? En als je jezelf tegelijkertijd opent naar je briljante Essentie, NU...? Als je voelt hoe het voelt om van het Leven te genieten, NU...? Als je voelt hoe het voelt om jezelf te zijn, NU...? Samen te zijn, NU...?" ~ Angelo


WERKWIJZE

Angelo geeft krachtige teachings, werkt individueel met mensen, stimuleert veel interactie en diepgaand contact in de groep en daarnaast werken we in twee- of drietallen. De Intensives zijn intens, bruisend, verlichtend en blijvend transformerend, omdat het je eigen Essentie is die je steeds meer toe-eigent. Dat is dus geen voorbijgaande staat of ervaring, want het gaat hier om essentiële aspecten van wie jij wezenlijk bent. Daarin realiseer JIJ, daarin ontwikkel JIJ en daarin groei JIJ. En dat werkt natuurlijkerwijze door in al je contacten en in al je relaties


PROGRAMMA 

Elke dag zijn er in principe twee meetings (in de middag en avond). De exacte planning van de meetings wordt afgestemd op de flow en het proces van de groep. Daaromheen is er open ruimte waarin je jouw ervaringen uit de meetings kunt leven in het 'gewone' contact en laten uitdijen: lekker “niets” doen, genieten van de prachtige natuur, ecstatic dance, delen met anderen, workshops (eventueel samen met de kids): boogschieten en paardrijden, naar het zwemmeer gaan…. Na de avond-meetings is er ruimte om los te gaan: muziek, dansen, party, diepe gesprekken, prille en zich verdiepende love-affairs, humor en veel lachen, etc. Kortom: "Celebration of Life!"KINDEREN EN TIENERS

Kinderen zijn ook welkom op de Intensive. De jonge kinderen zijn tijdens de middagmeeting op het kinderveld, waar ze onder begeleiding van het kindersupportteam kunnen zijn en spelen. De oudere kinderen (ca. 13+) zijn daar ook welkom en ook in de meetings. Ook zijn er af en toe speciale family-meetings of jongerenmeetings. Meer informatie lees je op onze site. 

Voor de all-in kosten zie https://heartofawakening.nl/meetings-intensives/zomer-intensive-2018

Voor vragen kunt u terecht bij saskia@heartofawakening.nl, 06-14424262

Boekingen verlopen via heartofawakening.nl

Boeken

Zomer Intensive Heart of Awakening

4 tot 11 augustus


Man
Vrouw
Captcha Image