Agenda 2018

29 mei tot 1 juni

8 tot 15 september

Datum: Door: Prijs cursus:
8 tot 15 juli Frances Vandyke € 240,00

Yoga & Meditatie

Een week waarin je middels drie sessies per dag je jjezelf helemaal kunt onderdompelen in yoga en meditatie en toch tussendoor nog heerlijk de tijd hebt de omgeving te verkennen, te gaan zwemmen of wat dan ook te doen.


Yoga bij yogastudio BeingYOGA betekent vooral: ''BewustZIJN in Beweging".


Yoga beoefenen betekent dan ook: in het hier en Nu getuige zijn wie je bent en her-inneren en her-kennen, kennen wie je bent. Tijdens de meditaties, de ademhalingstechnieken en bij het beoefenen van de asanas, de diverse yogahoudingen. Being= uitstaan, zijn, van binnenuit contact makend met de ogenschijnlijke buitenwereld. Als een terugkerende beweging, zoals de ademhaling. Het engelse woord be-ing, als werkwoord heeft Frances altijd beter aangevoeld, dan het nederlandse woord Zijn. 


"To be", zijn, je innerlijke Zijn ont-dekken is haar levensstroom zolang zij zich kan herinneren. 'Being' is voor haar tevens een op weg zijn en het steeds transformeren van inzichten, visies en ervaringen. Frances voelt zich thuis bij de non-dualiteit benadering van de Advaita Vedanta traditie, een stroming van/in de oosterse filosofie. 


Met een dosis nuchterheid en humorvol, liefdevol en aandachtig, zo zou je haar yogalessen kunnen typeren.

Deze cursusweek wordt van harte aanbevolen! Zie voor verder informatie ook www.beingyoga.nl


ProgrammaBoekingen lopen via Loeky Ekkel, tel. 0573-221199, email info@preau.nl of via onderstaand inschrijfformulier.

Boeken

Yoga en meditatie

8 tot 15 juli


Man
Vrouw
Captcha Image